'Everton en drie Spaanse clubs vechten om handtekening van ADO-uitblinker'

'Everton en drie Spaanse clubs vechten om handtekening van ADO-uitblinker'

Gepubliceerd: maandag 2 april 2018 om 14:45ma 02-04-2018 om 14:45

De kans bestaat dat ADO Den Haag na dit seizoen op zoek moet naar een opvolger van Wilfried Kanon. De verdediger staat in de belangstelling van een hele rits clubs uit grote competities.

Dat meldt The Sun maandag. Het tabloid schrijft dat Everton met de Spaanse clubs Villarreal, Real Betis en Eibar vecht om de handtekening van Kanon. De Ivoriaanse international staat er goed op in het buitenland en komt bij Everton in aanmerking voor een plek in het centrum van de defensie. Manager Sam Allardyce wil zich in die linie versterken, omdat hij niet blij is met de verdedigers die voorganger Ronald Koeman hem heeft nagelaten.

Het prijskaartje van Kanon wordt geschat op een 'cut-price' van 2,3 miljoen euro. Wat dat betreft komt de belangstelling van meer clubs ADO goed uit, want de eredivisionist kan op die manier de transfersom opdrijven. In 2015 zou Kanon al vertrekken bij ADO, maar het Franse OSC Lille durfde de transfer niet te bezegelen na de medische check. Kanon is inmiddels geopereerd aan zijn hart.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws