Cambuur-matchwinner vergiste zich in aanvangstijdstip: Stom

Cambuur-matchwinner vergiste zich in aanvangstijdstip: "Stom"

02-04-2018 19:50
18

SC Cambuur-middenvelder Dan Crowley moest maandagmiddag tegen FC Eindhoven op de bank zitten van trainer René Hake. De twintigjarige Engelsman had zichzelf in het aanvangstijdstip van de Jupiler League-wedstrijd vergist.

"Ik dacht dat het een avondwedstrijd was, stom. Begrijpelijk dat de trainer me op de bank zette", werd Crowley na afloop van de uiteindelijke 3-2 zege geciteerd door de Leeuwarder Courant. Jupiler League-wedstrijden op maandag beginnen normaal gesproken om 20.00 uur, maar op Tweede Paasdag zijn alle wedstrijden ingepland om 14.30 uur.

Crowley kwam halverwege de wedstrijd alsnog binnen de lijnen, als vervanger van Alvin Daniels. Twee minuten voor tijd bezorgde hij zijn ploeg zelfs de drie punten door een vrije trap vanuit een moeilijke hoek binnen te schieten. "Ik zag de keeper ver van zijn lijn en dichtbij de eerste paal staan", blikt bij terug in gesprek met Omroep LEO. "Dus ik dacht: als ik de bal goed raak, dan zal hij niet veel kans hebben. En dat gebeurde uiteindelijk ook. Geweldig gevoel!"