Vilhena lijkt op weg naar de uitgang: Voor Feyenoord is het ook goed

Vilhena lijkt op weg naar de uitgang: "Voor Feyenoord is het ook goed"

02-04-2018 20:58
36

Tonny Vilhena lijkt bezig aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. Volgens journalist Martijn Krabbendam, maandagavond aanwezig bij Voetbal Inside, is de linkspoot van plan om in de zomer verder te kijken.

"Binnenkort gaat hij met Feyenoord om te tafel zitten om te kijken wat de mogelijkheden voor de toekomst zijn, maar eigenlijk gaat hij komende zomer gewoon weg", onthult de Feyenoord-watcher. De middenvelder was ooit dichtbij een transfer naar het Italiaanse Sampdoria, maar wilde uiteindelijk in Rotterdam blijven om zijn ernstig zieke moeder bij te staan. Nu lijkt het alsnog van een vertrek te komen. "Voor Feyenoord is het ook goed. Ze leiden zo'n speler natuurlijk niet op om hem voor altijd bij de club te houden, maar om aan hem te verdienen."

Vilhena doorliep de jeugdopleiding van de Rotterdammers en maakte in het voorjaar van 2012 zijn debuut in het eerste elftal. De 23-jarige linkspoot groeide in dienst van Feyenoord uit tot international en won drie hoofdprijzen: de KNVB Beker in 2016 en de landstitel en de Johan Cruijff Schaal een jaar later.