Woeste eigenaar Olympiakos stuurt alle spelers op vakantie: Geven meer om auto's

Woeste eigenaar Olympiakos stuurt alle spelers op vakantie: "Geven meer om auto's"

03-04-2018 11:32
36

De spelers van Olympiakos zijn met onmiddellijke ingang op vakantie gestuurd door eigenaar Evangelos Marinakis. Marinakis is helemaal klaar met zijn 'verwende' spelers. 

Olympiakos werd de afgelopen zeven jaar kampioen, maar won in de laatste acht duels slechts drie keer en dreigt met zes punten achterstand op AEK Athene het kampioenschap mis te lopen. "Ik heb jullie nu lang genoeg getolereerd. Vertrek en ga maar met vakantie", citeert het ANP de eigenaar van Olympiakos, die de spelers ook een boete van 400.000 euro oplegde.

"Ik heb miljoenen betaald zodat het jullie aan niets ontbrak, heb zelfs drie coaches ontslagen, maar uiteindelijk ligt de schuld bij jullie. Jullie geven meer om je mooie auto's en dure huizen dan de club", aldus Marinakis, die nu jeugdspelers naar het eerste elftal gaat sturen. "De jeugdspelers houden veel meer van Olympiakos en zijn meer supporters dan de spelers van het eerste elftal. Ik zal Olympiakos van de grond af aan opbouwen, zodat het weer het team wordt waar we van dromen."