Broers De Jong slaan handen ineen en openen winkel in Amsterdam: Leuke dingen

Broers De Jong slaan handen ineen en openen winkel in Amsterdam: "Leuke dingen"

03-04-2018 15:56
27

PSV-spits Luuk de Jong en zijn oudere broer Siem (Ajax) zijn samen een onderneming begonnen. De twee profs openden deze week een kledingwinkel in Amsterdam. "We gaan zelf niet achter de toonbank staan", vertelt Luuk voor de camera van RTL Boulevard. 

Het kledingmerk en de winkel van de gebroeders De Jong heet 'Mael'. "Op dit moment is er natuurlijk rivaliteit tussen Luuk en mij", doelt Siem op de titelstrijd tussen PSV en Ajax. "Daarom is het mooi dat we náást het voetbal dingen samen doen."

"We hebben altijd nagedacht over wat we naast het voetbal willen", vult Luuk aan. "Of naast: ná het voetbal. Je weet dat je carrière op een gegeven moment voorbij is. Daar ben je dan met elkaar over aan het sparren. We houden allebei van mode. Zo is het begonnen."

De twee begonnen in 2016 met een eigen modemerk. Nu is er dus een winkel in Amsterdam. "Voetbal staat op één, dat is duidelijk. We zijn nu met wat dingen eromheen bezig. Eigenlijk doen wij vooral de leuke dingen van het ondernemen. De zware dingen worden door andere mensen gedaan."