Engelse aanbiedingen verwacht voor Rodrigues: 'Rond twintig miljoen euro'

Engelse aanbiedingen verwacht voor Rodrigues: 'Rond twintig miljoen euro'

04-04-2018 21:59
10

Galatasaray-watcher Mehmet Özcan verwacht dat er komende zomer flink geboden gaat worden op Garry Rodrigues. De Kaapverdische middenvelder staat in de belangstelling van een aantal Engelse clubs, waaronder Newcastle United.

Özcan, in dienst van de Turkse krant Sabah, volgt Galatasaray nadrukkelijk en weet dat er diverse clubs uit Engeland zijn die nog steeds loeren op Rodrigues. Afgelopen winter wilde Schalke 04 hem halen. "Tijdens de winterstop wilde Schalke hem halen, maar de club wilde niet meewerken aan een transfer omdat ze vol voor de titel wilden gaan", zegt Özcan bij Sporx, geciteerd door Turkse media.

"Dat zou aan het einde van het seizoen kunnen veranderen. Ik verwacht biedingen van Engelse clubs van rond de twintig miljoen euro." Een van de Engelse clubs die naar verluidt interesse heeft is Newcastle United. 

De 27-jarige Rodrigues staat op het punt om zijn tweede seizoen bij Galatasaray af te ronden. Hij verdiende de Turkse transfer in de zomer van 2016, toen hij nog bij PAOK Saloniki speelde. In Nederland speelde Rodrigues voor FC Dordrecht. Verder speelde hij nog voor Levski Sofia en het Spaanse Elche.