'Ajax in gesprek met Huntelaar; spits kan rol in de technische staf krijgen'

'Ajax in gesprek met Huntelaar; spits kan rol in de technische staf krijgen'

05-04-2018 08:09
24

Klaas-Jan Huntelaar kan ook na zijn spelerscarrière bij Ajax blijven. De spits is met de club in onderhandeling over een nieuw contract en spreekt ook over een toekomstige rol in de staf.

Dat meldt De Telegraaf. Ajax wil maar wat graag door met Huntelaar, die onder dezelfde voorwaarden kan bijtekenen. The Hunter tekende afgelopen zomer een eenjarig contract in Amsterdam en naar verwachting kan hij een nieuwe eenjarige verbintenis signeren als hij er met Ajax uit weet te komen.

Huntelaar hoeft echter niet bang te zijn dat hij na zijn spelerscarrière in een zwart gat valt, want Ajax biedt hem eventueel ook een mooi takenpakket aan voor daarna. Hij kan een plekje krijgen in de staf van de Amsterdammers, al is het niet duidelijk welke taak hij dan krijgt.

Huntelaar werd afgelopen zomer aangetrokken als tweede spits, maar veroverde al snel de plek van Kasper Dolberg. Dolberg is momenteel hersteld van een voetblessure en keert komend weekend naar alle waarschijnlijkheid terug in de wedstrijdselectie voor de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo.