Topjaar voor doelman: 'Waarschijnlijk teken ik voor een paar jaar bij PEC'

Topjaar voor doelman: 'Waarschijnlijk teken ik voor een paar jaar bij PEC'

05-04-2018 20:28
5

Mike Hauptmeijer lijkt binnenkort zijn toekomst te verbinden aan PEC Zwolle. Daarna wordt de 21-jarige doelman waarschijnlijk verhuurd aan een club uit de Jupiler League. Hauptmeijer vertelt dat donderdag in gesprek met dagblad de Stentor. 

"Waarschijnlijk teken ik binnenkort voor een paar jaar bij. De bedoeling is dat ik daarna verhuurd wordt aan een club in de Jupiler League", aldus de talentvolle goalie. "Hier ben ik derde keeper, dan ga je als tweede keeper in ieder geval meer wedstrijdspanning voelen."

"Ik vind Jong PEC nog steeds leuk. Er is alleen weinig publiek en de druk is niet heel hoog", vervolgt de sluitpost, die zich deze week met Jong PEC Zwolle plaatste voor de bekerfinale voor beloftenteams."

"Het kan zijn dat Mickey van der Hart straks de finale keept. De laatste competitiewedstrijd, uit tegen Roda JC, kan ook spannend worden. Ik hoop één van beide duels te keepen. Mijn debuut in het eerste elftal tegen PSV, de bekerfinale, de titel met de beloften en waarschijnlijk een nieuw contract. Veel mooier kon het jaar voor mij eigenlijk niet lopen."