Toekomst Feyenoorder onduidelijk: 'Nog een contract voor een jaar'

Toekomst Feyenoorder onduidelijk: 'Nog een contract voor een jaar'

06-04-2018 08:05
12

Karim El Ahmadi deelt zondag met Feyenoord geen cadeautjes uit aan FC Twente. Maar de situatie van zijn oude club gaat de 33-jarige aanvoerder van de Rotterdammers wel aan het hart.

"Ze hebben geweldige tijden meegemaakt en nu glipt alles weg", zegt El Ahmadi tegen TC Tubantia. "FC Twente en Feyenoord zijn de twee clubs die in mijn hart zitten. Bij Twente ben ik opgeleid en heb ik veel meegemaakt. Maar los van mijn persoonlijke gevoelens: het is ook een grote club in Nederland. Kijk eens naar het stadion, en de supporters. Het zou zo zonde zijn als zo'n club uit de Eredivisie verdwijnt."

Wedden

Meer odds

Toch wil El Ahmadi, die regelmatig contact heeft met Oussama Assaidi, niet aan dat rampscenario denken. "FC Twente gaat het redden. Van de drie clubs onderin, hebben ze de meeste kwaliteit. En als ze eenmaal in de nacompetitie zitten, komt het goed. Daar ben ik van overtuigd." De middenvelder acht de kans groot dat hij nog eens terugkeert in Enschede. "Of ik het Twente-shirt nog eens ga dragen? Wie weet... Anders zie ik misschien wel een andere rol voor mij weggelegd."

"Ik zou bijvoorbeeld best jeugdtrainer bij Twente of Feyenoord willen worden. Dat is wat mij betreft een serieuze optie", aldus El Ahmadi, die eerst zijn nabije toekomst moet gaan invullen. "Ik heb nog een contract voor een jaar bij Feyenoord, maar ik heb nog geen idee wat er gaat gebeuren. Dat zal pas na het WK duidelijk worden."