'Kuyt trekt voetbalschoenen weer aan en gaat aan de slag bij Quick Boys'

'Kuyt trekt voetbalschoenen weer aan en gaat aan de slag bij Quick Boys'

06-04-2018 11:04
38

Dirk Kuyt keert voor even terug op de Nederlandse voetbalvelden. De 37-jarige routinier helpt zijn club Quick Boys uit de brand, dat richting het einde van de competitie een spitsenprobleem heeft na het wegsturen van topschutter Yordi Teijsse.

Dat meldt Omroep West. Quick Boys doet nog volop mee om de titel in de Derde Divisie en wil er alles aan doen om het gat met koploper Spakenburg te dichten. Kuyt moet daarbij gaan helpen. De spits traint al weken mee met de selectie van trainer Gert Aandewiel en staat sinds dit seizoen al ingeschreven als spelend lid bij de KNVB. Quick Boys heeft als doel om te promoveren naar de Tweede Divisie. 

Quick Boys heeft na het wegsturen van Teijsse een probleem in de spitspositie. Een aantal weken geleden kreeg de aanvaller het tijdens een wedstrijd aan de stok met assistent-trainer Kuyt. Teijsse liep boos van het veld weg en is door Quick Boys uit de selectie gezet. De kans is groot dat hij niet meer terugkeert in het elftal van de Katwijkers. Kuyt moet Quick Boys nu uit de brand helpen.