Gelinkt aan PSV, Ajax en Feyenoord: 'Mooi, dat geeft wel een positieve vibe'

Gelinkt aan PSV, Ajax en Feyenoord: 'Mooi, dat geeft wel een positieve vibe'

Gepubliceerd: vrijdag 6 april 2018 om 16:11vr 06-04-2018 om 16:11

Juninho Bacuna is vereerd door de complimenten van Willem van Hanegem. De Kromme schreef dinsdag in zijn column voor het Algemeen Dagblad dat de middenvelder van FC Groningen het niveau van PSV, Ajax of Feyenoord aankan.

'Hij heeft met zijn twintig jaar de kwaliteiten om nu de stap naar de top-drie te zetten. Fluitend', aldus Van Hanegem over Bacuna. "Het is mooi om dat te horen", reageert de speler bij RTV Noord. "Dat geeft wel een positieve vibe, het betekent dat je goed bezig bent. Ik moet nu zorgen dat ik deze lijn doorzet naar de komende wedstrijden."

Het zijn voor Bacuna spannende tijden, want zijn contract loopt na dit seizoen nog één jaar door. Deze zomer moet hij kiezen: bijtekenen over een transfer maken. "Verlengen of weg, dat zien we dan wel. Ik focus me nu op de komende wedstrijden."

"Natuurlijk wil ik graag stappen maken. Maar ik focus me op het nu, op Groningen. En ik denk dat het ook gewoon de prioriteit moet zijn. Groningen is de club waar ik altijd heb gevoetbald en dat zal ik ook nooit vergeten. Dus ik blijf altijd alles geven voor Groningen", besluit de middenvelder van Groningen.

Poll

Is Bacuna Groningen ontgroeid?

(2474 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws