Batshuayi brak Chelsea-verbod: 'Je hebt dat recht niet, maar deed het toch'

Batshuayi brak Chelsea-verbod: 'Je hebt dat recht niet, maar deed het toch'

06-04-2018 16:51
2

Michy Batshuayi heeft zijn geluk hervonden bij Borussia Dortmund, nadat hij weinig aan spelen toekwam bij Chelsea. Om toch fit te blijven bij de Engelsen deed de Belg iets dat streng verboden is binnen de club.

Batshuayi onthult in het Franse magazine Onze Magazine dat hij in die periode futsal is gaan spelen. "Je hebt dat recht niet bij de club, maar ik ben het toch gaan doen. Anders was ik dood geweest. Het was onmogelijk geweest om iedere keer terug te keren, als ik er niets naast had gedaan. Ik geef het nu toe, maar binnen Chelsea heb ik het nooit tegen iemand verteld", doet hij een opvallende bekentenis.

Overigens had de aanvaller er wel moeite mee om overhaast te vertrekken uit Londen. "Ik zou de volgende dag een wedstrijd met Chelsea hebben. In het vorige duel scoorde ik twee keer, iedereen rekende op me. En plots, toen ik onderweg was in de stad, bevond ik mezelf in een vliegtuig."

Batshuayi hield er een dubbel gevoel aan over. "Aan de ene kant was ik blij, omdat ik wist dat ik zou profiteren van meer speeltijd. Aan de andere kant had ik net een goede prestatie neergezet en Chelsea wilde me nog redelijk graag houden", blikt hij terug op de hectische slotdag van de transfermarkt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 

 

Plaats een reactie