Volop vraagtekens bij ADO: Ben wel kinderachtig als ik ga lopen klagen

Volop vraagtekens bij ADO: "Ben wel kinderachtig als ik ga lopen klagen"

06-04-2018 22:38
20

ADO Den Haag gaat zondagmiddag op jacht naar de twaalfde overwinning van het seizoen, maar trainer Alfons Groenendijk zal moeten puzzelen. Door verschillende blessures is het voor een viertal spelers nog onzeker of ze kunnen spelen tegen FC Utrecht.

Achter de namen van Tom Beugelsdijk, Tyronne Ebuehi, Sheraldo Becker en Erik Falkenburg staat nog een groot vraagteken. "Die jongens zijn niet heel fris op dit moment. Daar moet je rekening mee houden. Ik ga altijd uit van de spelers die ik wel heb. Elk elftal heeft wel een keer problemen", zegt Groenendijk tegenover De Gelderlander.

"Kijk naar Heerenveen. Wat er gebeurt met Stijn Schaars is buitengewoon triest. Het overkomt iedere ploeg. Dan ben ik wel kinderachtig als ik ga lopen klagen over spelers die ik mis. Je moet het accepteren", aldus de oefenmeester, die FC Utrecht scherp heeft geanalyseerd. "Het is een elftal dat goed in elkaar zit, waar we begin dit seizoen nog een maatje te klein voor waren. Ik denk dat het verschil nu wel kleiner is. Maar bij ons is ook belangrijk is iedereen aan boord en zijn we weer fris."