Haags onderonsje op Kasteel: We gaan voor het maximale aantal punten

Haags onderonsje op Kasteel: "We gaan voor het maximale aantal punten"

06-04-2018 23:23
5

Sparta Rotterdam en VVV-Venlo ontmoeten elkaar zaterdagavond op Het Kasteel en dat betekent tevens een onderonsje tussen twee Haagse trainers. Maurice Steijn heeft vertrouwen in een goede afloop voor zijn ploeg, die ruim twee maanden geleden voor het laatst won in de Eredivisie.

"Ik heb pas nog contact gehad met Dick toen hij jarig was. Leuk om hem weer even te zien", zegt Steijn op de website van VVV-Venlo over Sparta-trainer en mede-Hagenaar Dick Advocaat. "Als VVV-Venlo kunnen we van iedereen verliezen, maar ook van heel veel ploegen winnen. Om nou te zeggen dat de laatste vijf wedstrijden vijftien punten moeten opleveren gaat te ver, maar ik wil wel pakken wat we pakken kunnen."

VVV staat zorgeloos op de twaalfde plek. Ondanks die veilige klassering waakt Steijn voor gemakzucht in zijn elftal. "Ik wil niet dat we op onze lauweren gaan rusten. Ik wil resultaten boeken. Bij Sparta gaan we ook voor de overwinning en als dat niet haalbaar is willen we minimaal een punt. We gaan dit seizoen voor het maximaal haalbare aantal punten. Ik ben heel benieuwd waar onze grens ligt."