Vitesse-banneling terug: 'Veertien kilo afgevallen, fijn om weer te spelen'

Vitesse-banneling terug: 'Veertien kilo afgevallen, fijn om weer te spelen'

08-04-2018 08:47
9

Alexander Büttner is maar wat blij met zijn eerste speelminuten sinds 2 december 2017. De linksback keerde in het duel met NAC Breda (1-0) terug in de basis bij Vitesse, nadat hij uit de selectie was gezet vanwege een te hoog vetpercentage.

"Ik ben rond de dertien, veertien kilo afgevallen", zegt Büttner tegen FOX Sports. "Ik vond het fijn om weer te spelen. Het is lang geleden dat ik minuten heb gemaakt. Ik heb geen zin om naar het verleden te kijken. Ik ben een positieve weg ingeslagen en ik probeer vooruit te kijken. Ik wil zo goed mogelijk zijn voor Vitesse."

Wedden

Meer odds

Büttner kon echter niet voorkomen dat Vitesse voor het vierde Eredivisie-duel op rij niet wist te winnen. "Je ziet dat we in een moeilijke periode zitten. Het is voor ons nu belangrijk om in goede en in slechte tijden bij elkaar te blijven. We moeten praten over wat er allemaal fout gaat. De bal valt net niet aan onze kant, we krijgen ongelukkig een goal tegen. We moeten nu punten pakken."

Of die ommekeer er onder trainer Henk Fraser nog komt, is de vraag. De Arnhemse club zou een crisisberaad hebben belegd.