Ten Hag reageert op Cassierra-vraag: Nog geen besluit over genomen

Ten Hag reageert op Cassierra-vraag: "Nog geen besluit over genomen"

08-04-2018 19:32
26

Erik Ten Hag weet nog niet wat er volgend seizoen met Mateo Cassierra gaat gebeuren. De Colombiaanse spits maakt indruk bij Jong Ajax, maar krijgt in het eerste elftal van de Amsterdammers geen kansen. 

Veel Ajax-fans vinden dat Cassierra vaker de kans moet krijgen in Ajax 1, omdat hij bij Jong Ajax bijna wekelijks uitblinkt. Het lijkt erop dat zowel Klaas-Jan Huntelaar als Kasper Dolberg ook volgend seizoen in Amsterdam speelt, wat de kansen van Cassierra niet ten goede komt. "Daar hebben we nog geen besluit over genomen", zegt Ten Hag op de persconferentie.

Wedden

Meer odds

Ten Hag is wel tevreden over de manier waarop Cassierra zich ontwikkelt. "Hij maakt een heel goede ontwikkeling door. Bij Jong Ajax speelde hij ook een uitstekende wedstrijd en maakte hij een goed doelpunt. Wij zijn tevreden over zijn ontwikkeling."

Ten Hag krijgt de vraag waarom hij steeds kiest voor Siem de Jong als invaller. De Ajax-trainer heeft een duidelijk antwoord klaar. "Heb je vorige week de wedstrijd tegen FC Groningen gezien? Heb je de loopacties van Siem de Jong gezien? Dan is dat je antwoord. Dit seizoen heeft hij in drie, vier situaties een goal gemaakt."