Sol: 'Als ik trainer was van grote Europese club, zou ik die twee gasten kopen'

Sol: 'Als ik trainer was van grote Europese club, zou ik die twee gasten kopen'

11-04-2018 09:08
34

Fran Sol is gecharmeerd van Alireza Jahanbakhsh (AZ) en Tonny Vilhena (Feyenoord). Als de topscorer van de Eredivisie het bij een grote club voor het zeggen had, zou hij die twee spelers halen.

"Ik hou ook van het spel van Feyenoord, met Tonny Vilhena bijvoorbeeld. Als ik trainer was van een grote Europese club, zou ik die twee gasten kopen", zegt Sol tegen Voetbal International. "Maar Jahanbakhsh steekt erbovenuit, de meest complete speler tegen wie ik ooit gespeeld heb. Hij heeft alles. Hij is snel, technisch, geeft assists én maakt doelpunten. Daarnaast doet hij zó veel verdedigend werk."

Sol zelf wordt ook in verband gebracht met een transfer, nu hij bij Willem ll maar niet lijkt te kunnen stoppen met scoren. De naam van Feyenoord is zelfs al genoemd. Hij neemt het allemaal met een korrel zout. "Ach, jullie journalisten. Ik word er gek van. Élke dag vragen jullie ernaar, terwijl ik nog niet eens weet wat ik morgen ga doen."

Manu Garcia, die bij NAC Breda uitblinkt, houdt zich eveneens op de vlakte. "Natuurlijk hoop ik op interesse van een mooie club, maar ik hoor het allemaal wel", zegt de Spanjaard.

Lees ookSpits kan stap omhoog aan: 'De top-drie niet meer wat het is geweest'