'Verbaasd Feyenoord moet diep in buidel tasten door Gio; ook spelers niet blij'

'Verbaasd Feyenoord moet diep in buidel tasten door Gio; ook spelers niet blij'

11-04-2018 14:41
85

De beslissing van Giovanni van Bronckhorst om ter voorbereiding op de bekerfinale af te reizen naar het Spaanse Marbella voor een trainingskamp, werd door de spelersgroep niet met gejuich ontvangen. Ook intern bij Feyenoord was er grote verbazing.

Dat schrijft Voetbal International. Volgens het weekblad konden de spelers 'het niet geloven' toen Van Bronckhorst ze vertelde dat ze hun spullen moesten pakken voor het trainingskamp. Komende zondag wacht een competitieduel met FC Utrecht en pas een week later de eindstrijd in de KNVB Beker. De spelers van Feyenoord hebben er volgens VI 'eigenlijk maar weinig zin in.'

Naast de spelers was er ook intern verbazing vanwege de beslissing van Van Bronckhorst. Niet alleen vanwege de opvallende timing van het trainingskamp, maar ook vanwege het kostenplaatje. Van Bronckhorst neemt zijn volledige selectie mee naar Marbella, waardoor Feyenoord tienduizenden euro's kwijt gaat zijn aan het tripje. Daarnaast vragen mensen zich af of de selectie zo nodig weg moet.

Van Bronckhorst stond echter op zijn strepen en moest en zou weggaan. Begin maart had hij het trainingskamp al gepland staan en smeedde hij het plan voor 'Project Finale'. De Feyenoord-trainer denkt dat een bezoek aan Marbella na een periode van sportieve malaise en blessures goed is om de batterij op te laden voor de belangrijkste wedstrijd van het seizoen.