PSV-fan verkoopt wc-papier met Ajax-logo: Ik krijg berichten uit het hele land

PSV-fan verkoopt wc-papier met Ajax-logo: "Ik krijg berichten uit het hele land"

12-04-2018 08:59
150

PSV-fan Theo van Gemert heeft alvast ingespeeld op de kampioenswedstrijd die de Eredivisie-koploper tegen Ajax gaat afwerken. De eigenaar van een cafetaria in Eindhoven heeft wc-papier met het Ajax-logo laten maken.

Van Gemert verkoopt de wc-rollen met de tekst 'Schijt aan 020' in zijn cafetaria. Een vriend van de PSV-supporter kwam met het idee op de proppen, vertelt Van Gemert aan Omroep Brabant. "Hij zag op een vriendenweekend in Engeland dat je ze kon laten maken." De Eindhovenaar heeft zijn actie met veel succes via Facebook onder de aandacht gebracht. "Ik krijg berichten uit het hele land van mensen die de rollen willen kopen. Ook van mensen die Ajax-fans in de familie hebben."

De cafetariahouder benadrukt echter dat zijn actie gezien moet worden als een ludieke grap. "Ik ben ook niet anti-Ajax. Het is gewoon een geintje. Als je dat niet begrijpt, heb je een probleem." Van Gemert leeft alvast toe naar dé kraker van het seizoen, die zondagmiddag om 16.45 uur wordt afgetrapt. "Ik ben niet zo'n grote fan dat ik er elke wedstrijd doodziek van ben als PSV verliest. Maar ik hoop nu natuurlijk wel echt dat ze winnen."