Dost reëel: 'Dan moet je eerlijk tegen jezelf kunnen zijn. Genoeg is genoeg'

Dost reëel: 'Dan moet je eerlijk tegen jezelf kunnen zijn. Genoeg is genoeg'

12-04-2018 12:12
44

Bas Dost wordt regelmatig in verband gebracht met een vertrek bij Sporting Portugal, maar lijkt geen concrete plannen te hebben om Portugal te verlaten. Hij geniet met volle teugen van het leven.

Dost wordt vaak gelinkt aan een move naar de Premier League, terwijl deze week geruchten over een zomers vertrek bij Sporting de kop opstaken. "Waarom zou ik weggaan bij Sporting?", laat de Oranje-international weten aan ELF Voetbal Magazine. "Ik ben hier volmaakt gelukkig. Wat dat geld betreft, of beter gezegd nóg meer geld, moet je eerlijk tegen jezelf kunnen zijn. Genoeg is genoeg. Als het goed is, is het goed."

Het contract van Dost loopt nog twee jaar door. Hij zou goed zijn voor een kleine twee miljoen euro netto. "Een fantastisch salaris, een heerlijk leven, een geweldige club, een trainer die in mij gelooft, een ploeg die op mij is ingesteld, een prima competitie en voldoende sportieve uitdagingen. De keuze lijkt mij niet zo moeilijk", besluit de spits, die dit seizoen 24 keer scoorde in 25 competitiewedstrijden.