Ziyech komt met bevestiging: Ik vind dat ik er wel aan toe ben

Ziyech komt met bevestiging: "Ik vind dat ik er wel aan toe ben"

13-04-2018 15:43
108

Hakim Ziyech bevestigt dat hij naar alle waarschijnlijk bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. Waar zijn toekomst ligt, weet hij echter nog niet.

Op de suggestie van FOX Sports dat hij een transfer moet maken om beter te worden, antwoordt Ziyech: "Dat is geen gekke uitspraak. Ik vind dat ik er wel aan toe ben. Dat heb ik denk ik vaker gezegd, het is niks nieuws. Om mezelf uit te dagen, mezelf verder te ontwikkelen, is het wel tijd om verder te kijken en een nieuwe uitdaging te zoeken."

Welke competitie de voorkeur geniet, geeft Ziyech niet prijs. De Primera División en Premier League passeren de revue. "Dat zien we vanzelf wel. Wat mijn gevoel is? Nog niks. Ik heb nog een WK voor de boeg en pas daarna kijken we als het zover is. Het enige waar ik me nu op richt is Ajax en daarna het WK. Daarna kijken we wel."

Vrijdag kreeg Ziyech nog een groot compliment van Erik ten Hag in de aanloop naar de topper tegen PSV. "Hij heeft heel bewust aan zijn mindere punten gewerkt en dat zie je terug in zijn rendement de laatste weken. De laatste weken is hij uitstekend in vorm", liet de trainer optekenen.