Kramer: 'Als je thuis bedreigd wordt door supporters... niet waar je van droomt'

Kramer: 'Als je thuis bedreigd wordt door supporters... niet waar je van droomt'

13-04-2018 16:16
21

Michiel Kramer kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn ruim twee seizoenen in dienst van Feyenoord. De boomlange spits van Sparta heeft er altijd al van gedroomd om voor de stadionclub te spelen, maar voelde weinig waardering in De Kuip.

"Als je thuis wordt bedreigd door supporters en in het stadion wordt uitgescholden door supporters... Dat is niet echt waar je van droomt", vertelt Kramer aan RTV Rijnmond. De spits gaf eerder deze week een interview met Voetbal International en uitte daarin zijn ongenoegen over zijn Feyenoord-tijd: Kramer maakte zestien competitiegoals in zijn eerste seizoen, maar raakte daarna volledig uit beeld.

Kramer sprak in dat interview ook zijn wens uit om ooit in de Verenigde Staten te spelen, maar nuanceert die uitlatingen. "Het buitenlandse avontuur trekt wel, maar ik ben hier nog niet klaar volgens mij. Ik heb eerst hier nog iets af te maken (handhaving met Sparta, red.) en dan pas wil ik naar volgend jaar kijken. Of er al clubs zijn die zich gemeld hebben? Nee, maar ik wil het pas weten als het seizoen klaar is."

Lees ook: Buitenlands avontuur in de maak voor Kramer: "Had ik thuis beloofd"