'ADO wil vaste waarden behouden: drie- en vierjarige contractaanbieding'

'ADO wil vaste waarden behouden: drie- en vierjarige contractaanbieding'

13-04-2018 17:39
27

ADO Den Haag is van plan om een dubbelslag te slaan op contractgebied. Volgens Omroep West kunnen Tom Beugelsdijk en aanvoerder Aaron Meijers, beiden in het bezit van een aflopende verbintenis, zichzelf voor meerdere jaren aan de club verbinden.

Clubicoon Beugelsdijk keerde in de zomer van 2015 terug op het oude nest na een uitstapje bij het Duitse FSV Frankfurt. De 27-jarige stopper een contract tot de zomer van 2021 tekenen. Meijers kan zelfs nog een jaar langer blijven. De dertigjarige linksback speelt al zes seizoenen voor ADO en krijgt van ADO de kans om zijn carrière af te sluiten in de Hofstad.

Meijers bevestigt aan de regionale omroep dat hij een vierjarige contractaanbieding heeft ontvangen. De aanvoerder weet echter nog niet of hij voor zekerheid in Den Haag of voor een buitenlands avontuur gaat kiezen. "Mijn zaakwaarnemer is bezig met buitenlandse clubs, maar ik ben ook serieus in gesprek met ADO", vertelt Meijers. "Als het buitenland financieel heel aantrekkelijk is, dan zal ik het natuurlijk doen. Het is een moeilijke keuze."