Van de Beek onder de indruk van PSV'er: 'Ik had hem er graag hier bij gehad'

Van de Beek onder de indruk van PSV'er: 'Ik had hem er graag hier bij gehad'

13-04-2018 19:52
32

Donny van de Beek wil koste wat kost voorkomen dat PSV zondag in de thuiswedstrijd tegen Ajax kampioen wordt. De middenvelder van de Amsterdammers wil ook zijn voormalig ploeggenoot Steven Bergwijn een hak zetten.

Van de Beek speelde in de jeugd van Ajax samen met de aanvaller van PSV. "Ik ken hem heel goed. Helaas is hij toen weggegaan. Ik had hem er nog graag hier bij gehad", laat de Oranje-international weten aan FOX Sports. "Ik heb ook in de jeugdteams van het Nederlands elftal altijd met hem samengespeeld. Ik spreek hem ook nog wel."

"Hij doet het gewoon heel erg goed, is een goede speler", vervolgt Van de Beek, die zich nog kan herinneren dat Bergwijn de jeugdopleiding van Ajax op veertienjarige leeftijd verliet. Hij probeerde hem niet tegen te houden. "We waren nog een stuk jonger. Volgens mij liep het ook niet helemaal lekker bij Ajax voor hem."

"Ik weet niet precies wat er aan de hand was, maar het is wel zonde. Ik had hem er graag nog bij gehad. Uiteindelijk heeft iedereen zijn eigen weg", besluit Van de Beek.