'Onvoorstelbaar wat een talent in Jong PSV, ik ben benieuwd wat Cocu gaat doen'

'Onvoorstelbaar wat een talent in Jong PSV, ik ben benieuwd wat Cocu gaat doen'

14-04-2018 21:53
26

Mike Snoei is zeer onder de indruk van de selectie van Jong PSV. De Telstar-trainer denkt dat meerdere spelers van de Eindhovense beloften een kans verdienen van Phillip Cocu.

"Wij spelen in de Jupiler League en daar komen we Jong PSV tegen. Ik ben benieuwd wat Phillip Cocu gaat doen met die geweldige talenten in die groep", zegt Snoei bij FOX Sports. "Dat is werkelijk onvoorstelbaar wat een talent er in dat elftal zit. Ik kan er wel tien opnoemen. Het is werkelijk indrukwekkend. En dan bedoel ik niet eens dat spitsje Lammers."

"Ze spelen ook heel aantrekkelijk voetbal", vervolgt Snoei zijn lofzang. "Wij kregen 6-0 klop in Eindhoven. Ik was blij dat we weer de bus in konden. We hebben dat aardig rechtgezet vorige week thuis (0-0), maar ik vind dat zij heel veel aantrekkelijke talenten hebben. PSV staat vooral bekend om zijn snelle omschakeling, maar met de spelers die er nu aankomen kunnen ze veel dominanter gaan voetballen. Ze kunnen veel verder naar voren gaan spelen."

Snoei noemt Albert Gudmundsson, Cody Gakpo, Mauro Junior en Donyell Malen. "Je ziet het aan Bergwijn. Aan het begin werd daar aan getwijfeld en nu blijkt het een heerlijke speler te zijn. Hij zit misschien wel tegen het Nederlands elftal aan. Ik snap dat er andere belangen op het spel staan, maar ze moeten net als Ajax en Feyenoord die jongens wat sneller door laten stromen."