Advocaat hint naar maatregelen voor trappende Kramer: 'Dan weten we wat we doen'

Advocaat hint naar maatregelen voor trappende Kramer: 'Dan weten we wat we doen'

14-04-2018 22:18
22

Dick Advocaat heeft geen goed woord over voor de actie van Michiel Kramer, maar benadrukt ook dat Alexander Büttner iets fout deed. De linksback van Vitesse deed in de ogen van de Sparta-trainer ook iets wat niet door de beugel kon. 

Kramer maakte een trappende beweging richting het gezicht van Büttner, maar even daarvoor deelde de Vitesse-speler een forse beuk uit aan de spits. "Ik zag twee dingen. Ik zag wat de speler van Vitesse deed en wat Kramer deed. Of heb je dat niet gezien?", zegt Advocaat tegen FOX Sports. 

"Het was natuurlijk niet goed wat Kramer deed, maar wat Büttner deed was ook niet goed. Wat ik tegen Kramer zei? Niets, dat komt morgen. Het heeft geen zin om erover te discussiëren met jou. Ik bespreek het morgen met hem en het bestuur. Dan weten we wat we gaan doen."

Vitesse was zaterdagavond maar liefst met 7-0 (!) te sterk voor Sparta. Advocaat: "Het doet veel met me, net als de spelersgroep. Ik ben er uiteindelijk verantwoordelijk voor. Het zat allemaal een beetje tegen. We waren duidelijk de mindere partij. We gaven de goals te makkelijk weg, rode kaart, dan maken we het onszelf heel moeilijk. Maar Vitesse was op alle fronten beter."