'Ik zei nog: als je die penalty mist, kunnen we nog Europees voetbal halen'

'Ik zei nog: als je die penalty mist, kunnen we nog Europees voetbal halen'

14-04-2018 23:10
7

Bram van Polen juicht de komst van Mike van Duinen naar PEC Zwolle toe. De topschutter van Excelsior staat in de belangstelling van de nummer zeven van de Eredivisie.

"Ik denk dat hij hier past", zegt Van Polen tegen FOX Sports. De verdediger van PEC nam het zaterdagavond op tegen Van Duinen, die een strafschop benutte. "Ik zei nog: als je nou die penalty mist, dan kunnen we misschien Europees voetbal halen. Helaas trapte hij er niet in. Ik vind het een bedrijvige spits. Hij maakt doelpunten en is aan het sleuren. Maar wij hebben met Parzyszek ook een prima spits."

Van Polen geeft toe dat hij Van Duinen uit zijn concentratie wilde halen. "Hij moest een beetje de concentratie houden voor de penalty. Het was een beetje een spelletje om hem uit zijn concentratie te halen, maar helaas hielp het niet."

"Ik weet niet of het een penalty was. Ik kon het niet heel goed zien. Hij (Levi Garcia, red.) gaat al liggen voordat Ehizibue hem raakt. Ik vind het geen penalty. Hij kan 'm geven, maar ik denk dat hij vaker niet wordt gegeven dan wel."