'Zwakke' Kramer gekielhaald: 'Het gaat niet over de oorlog rondom Syrië'

'Zwakke' Kramer gekielhaald: 'Het gaat niet over de oorlog rondom Syrië'

15-04-2018 07:07
44

Hugo Borst heeft geen goed woord over voor Michiel Kramer. De spits van Sparta weigerde voor de camera te verschijnen na zijn trap in het gezicht van Vitesse-verdediger Alexander Büttner zaterdagavond.

"Heel erg zwak", reageert Borst bij de Eretribune van FOX Sports. "Als ik het voor het zeggen had bij deze club zou ik hem dwingen om daar wat te gaan zeggen. Ik zou hem adviseren om de hand even in eigen boezem te steken, te zeggen dat hij kortsluiting had en de consequenties te aanvaarden. Maar dat gebeurt nergens in de voetballerij."

Wedden

Meer odds

De columnist en Sparta-fan legt de bal niet bij coach Dick Advocaat. "Die is niet de baas. Als ik voorzitter was zou ik dat eisen. Je hebt je beschaafd te gedragen. Natuurlijk gaat er wel eens iets fout, maar dan moet je meteen schuld bekennen. Misschien weegt dat ook wel mee bij de strafmaat. Het zou een verademing zijn als spelers eens gewoon vertelden wat ze fout hebben gedaan."

"Ik vind het ook zo slap. Het gaat niet over de oorlog rondom Syrië, het gaat maar over voetbal, een bijzaak", besluit Borst.