Voormalig doelman van PSV én Ajax: 'Hoop nog steeds dat Ajax kampioen wordt'

Voormalig doelman van PSV én Ajax: 'Hoop nog steeds dat Ajax kampioen wordt'

15-04-2018 10:11
39

Hij stond onder de lat bij beide topclubs en dus is de kampioenskraker tussen PSV en Ajax van zondagmiddag een heel bijzondere wedstrijd voor Stanley Menzo. De voormalig doelman hoopt op een Amsterdams succesje in Eindhoven. 

"In mijn hart ben ik een echte Ajacied en dus hoop ik nog altijd dat Ajax kampioen wordt. Overigens denk ik ook dat ze gaan winnen in Eindhoven. Ajax is op en top gefocust en ik denk dat ze een heel goede wedstrijd gaan spelen. Het is hun laatste kans", aldus Menzo in gesprek met ELF Voetbal

De kritiek op Erik ten Hag 'begrijpt' de trainer wel. "Dat begrijp ik wel. Bij een club als Ajax moet je presteren en er meteen staan als trainer. Hier zijn de fans niet tevreden als je alleen een goede wedstrijd hebt gespeeld, het gaat echt om de punten. Daarom staat Ten Hag logischerwijs onder druk, dat is de voetbalwereld."

Hij snapt óók dat de fans van PSV niet altijd even enthousiast zijn over het spel van hun club. "Dat is ook logisch. Het spel is vaak niet heel overtuigend en dan komt er kritiek. Aan de andere kant staan ze niet voor niets bovenaan en is alle kritiek vergeten bij een titel."