Toekomst Van Persie ongewis: Relaxed kijken wat Feyenoord wil en wat ik wil

Toekomst Van Persie ongewis: "Relaxed kijken wat Feyenoord wil en wat ik wil"

15-04-2018 20:25
17

Robin van Persie keerde in de winterstop terug bij Feyenoord en het is nog zeer twijfelachtig of die samenwerking na dit seizoen wordt voortgezet. De linkspoot laat aan RTV Rijnmond weten dat de gesprekken over zijn toekomst nog gevoerd moeten worden.

De kans bestaat dat Feyenoord en Van Persie de optie in het contract niet lichten. "Ja, die is er. Die is van beide kanten, dus we gaan sowieso zitten. We gaan kijken of Feyenoord het nog leuk vindt en of ik het nog leuk vind. Vanuit die gedachte gaan we heel relaxed kijken wat ik nou wil en wat Feyenoord precies wil. Dus dat klopt wel, dat is van te voren afgesproken."

Zijn eerste maanden in Rotterdam-Zuid zijn Van Persie goed bevallen. Zondag stond hij in de basis tegen FC Utrecht en met één treffer was hij weer van onschatbare waarde. "Ik vind het tot nu toe hartstikke leuk, ik geniet ervan met de jongens. Ik geniet van de trainingen en de dagelijkse humor. De trainingen zijn goed, de wedstrijden zijn ook gewoon goed."

"Af en toe hoor je weleens geluiden, die zijn iets negatiever. Maar eerlijk gezegd deel ik die mening niet. Want ook in Turkije en Engeland is het niet allemaal fantastisch", gaat de 102-voudig international verder. "Dus in dat opzicht; ik heb het in het algemeen goed naar mijn zin en we gaan gewoon kijken hoe het er over een paar weken voorstaat."