Gladon blijft mogelijk bij Heracles: Zit nu een trainer die ik helemaal niet ken

Gladon blijft mogelijk bij Heracles: "Zit nu een trainer die ik helemaal niet ken"

15-04-2018 21:52
11

Wolverhampton Wanderers werd dit weekend kampioen en promoveert rechtstreeks naar de Premier League. Voor Paul Gladon betekent dat een fikse salarisverhoging, al is het nog de vraag of hij volgend seizoen voor zijn broodheer actief is. Mogelijk wordt hij opnieuw verhuurd.

Gladon wordt dit seizoen uitgeleend aan Heracles Almelo. "Ik heb gesproken met Mark-Jan Fledderus (technisch manager, red.) en hij zei dat ze graag wilden dat ik hen op de hoogte hield van de situatie bij Wolverhampton. Ik heb het erg naar m'n zin bij Heracles, daarom ben ik dit seizoen ook teruggekomen. Het is afwachten hoe het gaat lopen", zegt hij tegenover RTV Oost.

In 2016 rondde Gladon (26) zijn transfer naar the Wolves af. Vooralsnog had hij slechts een kleine bijrol in het Molineux Stadium en hij heeft geen idee of de club voor komend seizoen wel plannen met hem heeft. "Er zit nu een trainer die ik helemaal niet ken en die mij ook niet kent. Ik wacht gewoon af wat ze tegen mij te zeggen hebben. Van de zomer gaan we kijken hoe alles gaat lopen."

De aanvaller mocht al langer hopen op promotie van zijn werkgever, want die stond al maandenlang bovenaan in de Championship. "Ik had een weddenschap met Bram Castro. Iedere keer als Wolverhampton had gewonnen, dan kwamen we de volgende dag op de club en zei Bram tegen mij: ik wil een taart hebben. Toen heb ik gezegd ik laat een mooie taart bezorgen als het zover is. Nu is het zover, dus ik ga die taart zeker overhandigen."