'Woedende fans eisen vertrek Van der Sar en dat Ziyech nooit meer opgesteld wordt'

'Woedende fans eisen vertrek Van der Sar en dat Ziyech nooit meer opgesteld wordt'

15-04-2018 22:28
179

Ajax-fans hebben bij de Johan Cruijff Arena het vertrek van Edwin van der Sar geëist. De algemeen directeur van Ajax probeerde de woedende supporters te kalmeren. Ook trainer Erik ten Hag kwam uit de bus en voegde zich bij Van der Sar, meldt AT5.

Fans van Ajax zien Van der Sar na de met 3-0 verloren wedstrijd tegen PSV liever vandaag dan morgen vertrekken. De algemeen directeur zegt dat 'dat niet zomaar kan'. De supporters hielden de bus staande en sloegen tegen de ramen. Er zijn geen aanhoudingen verricht.

Een aantal spelers wilde de bus uit, maar kwam terecht in duw- en trekwerk met supporters, waarna er weer een plek gezocht werd in de bus. Dat schrijft De Telegraaf. 'De spelers zitten te shaken in de bus en verbazen zich dat de politie wel aanwezig is, maar niet ingrijpt', schrijft de ochtendkrant. De Telegraaf schrijft op basis van een aanwezige dat Ajax-fans bij Van der Sar hebben geëist dat Hakim Ziyech nooit meer bij Ajax wordt opgesteld.

Er werd na het laatste fluitsignaal in Eindhoven nattigheid gevoeld en daardoor een poging gewaagd om de treinen van Eindhoven naar Amsterdam langer te laten rijden, zodat de spelers eerder in Amsterdam waren dan de supporters. Dat mislukte echter, waardoor de fans eerder bij de Arena waren. Inmiddels is de spelersbus weer binnen.