Zidane geeft Ronaldo, Bale en Modric vrijaf, maar pakt met Real wel drie punten

Zidane geeft Ronaldo, Bale en Modric vrijaf, maar pakt met Real wel drie punten

15-04-2018 22:47
4

Real Madrid heeft optimaal geprofiteerd van de nederlaag van Valencia door zelf te winnen bij Malaga. Eenvoudig ging dat echter niet: het werd 1-2.

Doordat FC Barcelona van Valencia won, wist Real wat er moest gebeuren. De Madrilenen klimmen door de winst op Malaga over Valencia heen en staan nu derde. Real-trainer Zinedine Zidane hoopte de wedstrijd tegen Malaga te winnen zonder Cristiano Ronaldo, die een wedstrijd over mocht slaan. Ook Luka Modric en Gareth Bale waren niet van de partij. Isco nam Real op sleeptouw en zorgde na bijna een half uur voor de 0-1 voor Real. Hij scoorde uit een vrije trap.

Malaga was in de tweede helft een aantal keren gevaarlijk, maar moest een tweede Madrileense treffer verwerken. Deze keer maakte Casemiro de goal, op aangeven van Isco. In de blessuretijd maakte Malaga nog wel de 1-2, maar die treffer bleek enkel voor de statistieken.

Real gaat door de winst over Valencia heen en heeft nu 67 punten. De achterstand op nummer twee Atlético Madrid is nog altijd vier punten. Woensdag neemt Real het thuis op tegen Athletic Bilbao.