FC Groningen-exit hangt in de lucht: Het wordt waarschijnlijk de Bundesliga

FC Groningen-exit hangt in de lucht: "Het wordt waarschijnlijk de Bundesliga"

16-04-2018 08:19
11

FC Groningen-verdediger Samir Memisevic verwacht dat hij aan zijn laatste weken in het groen-wit bezig is. Het contract van de 24-jarige Bosniër loopt nog een jaar door, maar Memisevic denkt dat een transfer op korte termijn het beste is voor beide partijen.

De stopper heeft het prima naar zijn zin in Groningen, maar vindt het na twee seizoenen in de Euroborg eigenlijk wel mooi geweest. "Als ik eerlijk ben, wil ik graag een stap maken", vertelt hij na de 2-1 zege op Roda JC aan het Dagblad van het Noorden. "De club en ik hebben ook niet onderhandeld over een nieuw contract. Ik denk dat we allebei weten waar we aan toe zijn. Groningen zal me willen verkopen, nu het nog kan, omdat ze in mij geïnvesteerd hebben. Daarom ben ik waarschijnlijk weg in de zomer."

Tijdens de winterstop doken er berichten op dat AZ concrete belangstelling zou hebben voor Memisevic, maar volgens de tweevoudig Bosnisch international is daar niets van waar. "Miscommunicatie. Daarom zeg ik nu zo weinig mogelijk over interesse van andere clubs", is het enige wat hij daarover kwijt wil. "Maar ik denk niet dat ik in Nederland blijf. Het wordt waarschijnlijk de Bundesliga. Zoveel kan ik wel zeggen."