'Schandalige actie Ajax-fans: Ziyech kreeg zwiep bij verlaten spelersbus'

'Schandalige actie Ajax-fans: Ziyech kreeg zwiep bij verlaten spelersbus'

16-04-2018 09:26
214

Hakim Ziyech heeft zondagavond, enkele uren na PSV - Ajax (3-0), een duw gekregen bij het verlaten van de spelersbus. Dat bevestigen meerdere inzittenden aan De Telegraaf.

De ochtendkrant rept over een 'zwiep' aan het adres van Ziyech. De spelersbus van Ajax werd zondagavond bij terugkomst in Amsterdam opgewacht door tientallen boze supporters, die een verklaring eisten voor de nederlaag in Eindhoven en het dramatische seizoen. Bij het verlaten van de bus werd Ziyech belaagd door een aantal supporters.

Opvallend is dat Ziyech inmiddels alle Ajax-gerelateerde posts op zijn Instagram-account heeft verwijderd. Of hij nog in staat is om voor Ajax te voetballen, is niet bekend, schrijft De Telegraaf. De woede-uitbarsting van zijn eigen fans lijkt in elk geval hard te zijn aangekomen.

Een groepje Ajax-supporters liet zich zondag ook al negatief zien in het Philips Stadion. Na de derde treffer werd er gegooid met vuurwerk en dat kwam terecht in vakken met PSV-fans. De kans is groot dat de aanklager een onderzoek instelt naar het incident.