PSV'er getergd tijdens huldiging: Revanche op iedereen die woordje over me had

PSV'er getergd tijdens huldiging: "Revanche op iedereen die woordje over me had"

16-04-2018 20:17
41

Joshua Brenet en Steven Bergwijn vermaakten zich prima voor aanvang en tijdens de huldiging in Eindhoven. De twee PSV'ers, die zondagmiddag de titel pakten ten koste van concurrent Ajax, verschenen in beschonken toestand voor de camera van Telesport en hielden zich niet in. 

Bergwijn maakte de 3-0 tegen Ajax en zorgde zo voor de definitieve beslissing in de kampioenswedstrijd. De doorgebroken aanvaller genoot maandag van de feestvreugde en kon het niet laten een kleine sneer uit te delen naar de Amsterdamse rivaal. "Prachtig, tegen Ajax. Ze hebben een hoop dingen gezegd, wij hebben het gewoon laten zien."

"Fantastisch, die ambiance. Iedereen had er zin in en wij ook", valt een enthousiaste Brenet hem bij. De linkervleugelverdediger leek vorig jaar te vertrekken uit Eindhoven, maar bleef uiteindelijk toch. "PSV was het belangrijkste voor mij op dat moment en het kampioenschap natuurlijk. Dat hebben we met het team gepakt. Zo heb ik m'n revanche genomen, op iedereen die een woordje over me had."