Afzien op de bank voor Vitesse-aanwinst: 'Doet pijn, toekijken is balen'

Afzien op de bank voor Vitesse-aanwinst: 'Doet pijn, toekijken is balen'

17-04-2018 11:17
5

Thomas Bruns heeft het de afgelopen maanden moeilijk gehad in Arnhem. De middenvelder van Vitesse belandde onder Henk Fraser op de bank. Afgelopen zaterdag kreeg Bruns speeltijd van interim-trainer Edward Sturing. Hij was direct trefzeker tegen Sparta, dat met 7-0 werd geklopt. 

"Ik had een goal wel even nodig na een zware periode bij Vitesse. De bank doet pijn. Toekijken is balen", aldus de voormalig speler van Heracles Almelo in gesprek met dagblad de Gelderlander. 

Wedden

Meer odds

"Ik hoop dat er weer speeltijd komt, nu met een andere trainer. Maar dat is allereerst aan mij. Ik moet hard werken en de trainer overtuigen. Ik heb zo'n periode als dit eerder al eens meegemaakt. Onder Jan de Jonge bij Heracles."

"Zat ik op de bank. We verloren zeven wedstrijden op rij. John Stegeman werd vervolgens trainer en ik keerde terug in het elftal. Ik werd zelfs aanvoerder bij Heracles. Daarom: ik besef heel goed dat knokken nodig is."

Bruns (26) stond dit seizoen 21 keer in de basis bij Vitesse. Hij was sinds zijn zomerste overstap naar Arnhem goed voor drie goals en drie assists.