Advocaat boos na Kramer-vragen: 'Doe je ook niet als je ruzie met je vrouw hebt'

Advocaat boos na Kramer-vragen: 'Doe je ook niet als je ruzie met je vrouw hebt'

17-04-2018 16:15
27

Sparta-trainer Dick Advocaat was niet in opperbeste stemming tijdens de persconferentie van dinsdagmiddag. De Kleine Generaal kreeg vragen over de 7-0 nederlaag bij Vitesse en de rode kaart en bijbehorende megaschorsing voor Michiel Kramer.

"Ik heb geen zin om ellenlange verhalen aan RTV Rijnmond te gaan vertellen. We zullen morgen (woensdagavond speelt Sparta thuis tegen NAC Breda, red.) kijken of we onze supporters wel tevreden kunnen stemmen", aldus Advocaat. "Ik heb geen zin om hier vragen over te beantwoorden. Of ik wel zin heb om over Kramer te praten? Nee, ook niet."

"Waar dat voor nodig is? Het is toch al geweest", vervolgt de oud-bondscoach. "Hij heeft een straf gekregen, die hebben wij geaccepteerd en we gaan over tot de orde van de dag." Of Sparta zelf nog een straf aan de lange spits heeft uitgedeeld, wilde Advocaat niet zeggen. "Dat is ook intern en dat gaat je helemaal niets aan. Als jij ruzie met je vrouw hebt, ga je toch ook niet vertellen: ik heb ruzie met mijn vrouw, dit en dat zijn de consequenties! Precies hetzelfde!", bijt de felle Advocaat een RTV Rijnmond-verslaggever toe.