'PSG vindt ideale controleur bij Real Madrid, ruildeal met Neymar mogelijk'

'PSG vindt ideale controleur bij Real Madrid, ruildeal met Neymar mogelijk'

17-04-2018 16:56
32

Paris Saint-Germain lijkt van plan om flink de portemonnee te gaan trekken voor Casemiro. De Braziliaanse controleur van Real Madrid wordt naar verluidt gezien als de ideale opvolger van de 35-jarige Thiago Motta.

PSG-directeur Antero Henrique heeft Casemiro van dichtbij meegemaakt: in het seizoen 2014/2015 haalde was hij de technisch directeur van FC Porto, die Casemiro huurde van Real Madrid. De middenvelder ontwikkelde zich in het Estadio do Dragao zo goed dat hij mocht terugkeren in Madrid, waar hij zich tot een gewaardeerde kracht op het middenveld ontwikkelde.

De 21-voudig international ligt nog tot medio 2021 vast in Madrid en heeft een clausule van 200 miljoen euro in zijn verbintenis staan, maar wacht op een nieuwe contractaanbieding. PSG hoopt daarvan te profiteren, meldt AS. De kersvers Frans landskampioen wil naar verluidt niet aan de gelimiteerde transfersom te voldoen, maar hoopt Real Madrid met een bod te overtuigen. Ook een ruildeal met Neymar, behoort tot de mogelijkheden, meldt het Spaanse medium.