FC Twente vestigt hoop op feestvierend PSV: 'Dat verwacht ik van de kampioen'

FC Twente vestigt hoop op feestvierend PSV: 'Dat verwacht ik van de kampioen'

17-04-2018 21:28
86

Marino Pusic heeft met FC Twente de laatste strohalm om directe degradatie af te wenden gepakt. PEC Zwolle werd met 2-0 verslagen in de Grolsch Veste. Pusic is dolblij én richt zich tot kampioen PSV.

"Ons past bescheidenheid, we zijn er nog lang niet", begint een realistische Pusic tegenover FOX Sports. "Er wachten ons nog twee zware wedstrijden, waarin we ook resultaten moeten behalen. Vandaag mogen we dit vieren, maar vanaf morgen is de focus meteen weer op de volgende wedstrijd. Er was altijd hoop, dat heb ik voortdurend gezegd. Zolang er een kans is, is er hoop. En die hoop is vanavond iets groter geworden."

Wedden

Meer odds

Met nog twee wedstrijden te gaan staat Twente nog altijd laatste, maar de achterstand op Sparta en Roda is geslonken tot één en drie punten. Beide concurrenten komen woensdagavond in actie. "Ik ga relaxed kijken. De druk ligt nu bij hen, wij hebben de eerste klap uitgedeeld en dat was lang geleden. Ik ben benieuwd."

Roda krijgt dan te maken met PSV, dat de afgelopen dagen tot in de late uurtjes een kampioensfeest heeft gevierd. "Dat kan wel lekker zijn voor Roda, maar ik verwacht van een landskampioen wel dat ze het seizoen waardig afsluiten. Ik hoop dat ze ook tegen Roda hun kwaliteiten tonen en daar winnen", aldus Pusic.