Feyenoord-spits bloeit op: Voel me lekker in de groep, het gaat gewoon goed

Feyenoord-spits bloeit op: "Voel me lekker in de groep, het gaat gewoon goed"

18-04-2018 23:19
40

Dylan Vente profileert zich steeds nadrukkelijker bij Feyenoord. De jonge spits had woensdagavond een groot aandeel in de 1-5 overwinning op Willem II, hij liet doelman Timon Wellenreuther twee keer vissen. Vente is zichtbaar gelukkig met de manier waarop hij zich ontwikkelt. 

"We hebben als team goed gespeeld. In het begin was het een beetje lastig, omdat ze veel druk zetten. Maar uiteindelijk, als je met 5-1 wint, denk ik dat we wel blij mogen zijn", zegt het achttienjarige jeugdproduct van Feyenoord tegenover de camera van FOX Sports. Zijn eerste treffer vond hij zelf de fraaiste. "Die tweede was meer een intikker."

Vente debuteerde in september 2017 in de Rotterdamse hoofdmacht. Daarna kwam hij mondjesmaat in actie. Hij scoorde al in de Eredivisie, maar nog niet twee keer in één duel. "Ik ben blij dat ik twee doelpunten heb mogen maken, dat geeft wel veel zelfvertrouwen. Ik voel me lekker in de groep, het gaat gewoon goed. Ik ben blij dat ik heb mogen scoren vandaag, dat is mooi voor mezelf."