Hendrix staat met kleine oogjes pers te woord: 'Maar die heb ik niet daardoor'

Hendrix staat met kleine oogjes pers te woord: 'Maar die heb ik niet daardoor'

19-04-2018 10:02
66

Jorrit Hendrix hield gemengde gevoelens over aan de wedstrijd van PSV tegen Roda JC (2-2). Hoewel het geluk overheerst na het kampioenschap, knaagt de remise wel een beetje aan de middenvelder.

"Misschien zat er in de slotfase meer in voor ons. Aan de andere kant hebben we toch weer getoond dat we na een achterstand nog iets kunnen bereiken", laat Hendrix weten aan het Eindhovens Dagblad. "Tien minuten voor tijd stond het nog 2-1. Gelukkig hebben we onze fans niet met lege handen naar huis laten gaan." 

Daar was Hendrix zelf verantwoordelijk voor met een kiezelharde uithaal. "Ik ben er blij mee. We hebben de titel goed gevierd, maar hadden ook zin om hier weer te voetballen. Ik mocht aanvoerder zijn en ben daar heel trots op. De eerste drie kandidaten ontbraken en zo kwam de band bij mij terecht. Natuurlijk ambieer ik dat ook voor de verdere toekomst. Het voelt bijzonder. Ik heb in de jeugdelftallen ook al eens de band gedragen."

Hendrix stond de media overigens met kleine ogen te woord. "Maar die heb ik niet van slaaptekort of andere dingen", stelt hij. "Een kleine ontsteking. De komende dagen hebben we wat rust en we willen het seizoen in de laatste twee wedstrijden natuurlijk waardig afsluiten."