Raiola onder vuur: 'En dan is er Mino, die dan z'n telefoon niet eens opneemt'

Raiola onder vuur: 'En dan is er Mino, die dan z'n telefoon niet eens opneemt'

19-04-2018 11:33
15

Mino Raiola en Dimitry Seluk komen waarschijnlijk niet op elkaars verjaardag. De twee zaakwaarnemers liggen elkaar absoluut niet, stelt Seluk.

Dat heeft volgens Seluk te maken met de manier waarop Raiola te werk gaat. "Ik ben niet als bepaalde zaakwaarnemers, die een krant kopen, iets lezen over een speler en hem dan bellen om te vragen of ze verkocht wilen worden aan een andere club", aldus de Oekraïense agent van onder meer Yaya Toure tegen These Football Times.

"Ik zoek naar jonge spelers en behandel ze als mijn kinderen. Het gaat niet om geld verdienen, maar doen wat het beste is voor de speler. En dan is er Mino Raiola, die niet eens terugbelt als een 'kleinere' voetballer uit zijn stal hem probeert te bereiken. Ik ken deze spelers. Als er geen dollartekens in hun ogen staan, praat Raiola niet tegen ze."

Seluk was aanvankelijk de zaakwaarnemer van Henrikh Mkhitaryan, die enkele jaren geleden overstapte naar Raiola. "Toen Borussia Dortmund in 2013 ruim 27 miljoen euro voor Mkhitaryan betaalde, was Raiola opeens een en al oor. Dat is typisch."