Ik benadeel alle mensen bij Sparta en daarvoor wil ik mijn excuses aanbieden

"Ik benadeel alle mensen bij Sparta en daarvoor wil ik mijn excuses aanbieden"

19-04-2018 11:58
54

Michiel Kramer vertrekt met pijn in het hart bij Sparta. Het liefst had hij het seizoen afgemaakt op Het Kasteel, maar hij begrijpt de maatregel van de club om zijn aflopende contract per direct te ontbinden.

"Ik had willen blijven, Sparta en de spelers helpen in de Eredivisie te blijven, maar ik snap heel goed dat als speler geen waarde meer heb voor de club en ze besluiten te stoppen. Dat is de consequentie en die zal ik moeten aanvaarden, of beter: die aanvaard ik", aldus Kramer, die deze week voor zeven wedstrijden werd geschorst, tegen Voetbal International.

De spits trekt het boetekleed aan. "Ik benadeel alle mensen bij Sparta en daarvoor wil ik dan ook mijn excuses aanbieden", zegt hij. "Ik kan niemand iets verwijten, behalve mezelf. De trainers, spelers, supporters, eigenlijk iedereen bij de club heeft altijd achter me gestaan. Het gevoel dat ik ze nu in de steek laat, doet wel pijn. Ik wilde dat direct na de wedstrijd tegen Vitesse al zeggen, alleen werd me toen aangeraden dat niet te doen in afwachting van de hoogte van de schorsing."

"Ik voelde me bij Sparta ook echt gewaardeerd als persoon en voetballer", aldus Kramer. "Maar nu heb ik alle vooroordelen zelf weer bevestigd. De meeste mensen zullen zeggen, knettergek, die Kramer. Op zich maakt me dat niet veel uit, alleen jammer is het wel."