Ik zei tegen de spelers: Kom op, laten we allemaal naakt naar buiten gaan

"Ik zei tegen de spelers: Kom op, laten we allemaal naakt naar buiten gaan"

19-04-2018 13:14
25

Met de teamspirit zit het wel goed bij Liverpool. Ondanks dat alle ogen dit seizoen gericht zijn op Mohamed Salah, vormt de spelersgroep een hecht collectief, vindt manager Jurgen Klopp. De Duitser stelde onlangs voor dat tien spelers naakt het veld op zouden lopen tegen Manchester City. 

"Het is een geweldige groep en iedereen vindt de hype rond Salah leuk", zegt Klopp tegen Engelse media. Salah is dit seizoen dé man bij The Reds en in aanloop naar de cruciale Champions League-return tegen Manchester City (1-2 voor Liverpool) haakte Klopp met een grap in op de hype rond de Egyptische aanvaller.

"We kwamen naar buiten voor de laatste training in aanloop naar de return tegen City en ik zei tegen de spelers: Kom op, laten we allemaal naakt naar buiten gaan, niemand zal het zien omdat iedereen kijkt naar Mo (Salah, red.)", onthult de manager. 

Nu City over twee duels is verslagen, wacht AS Roma in de halve finale. Laat dat nou net de oude club van Salah zijn. "De hype rond Salah zal er niet minder om worden, denk ik. Maar dat is prima. De jongens hebben een geweldige sfeer gecreëerd in de groep. Andere teams hebben misschien goede spelers, maar geen goede groep", aldus Klopp.

Komende dinsdag speelt Liverpool in eigen huis de heenwedstrijd tegen de Romeinen.