Onvrede bij FC Utrecht: Ik moet volgend jaar gaan spelen, honderd procent

Onvrede bij FC Utrecht: "Ik moet volgend jaar gaan spelen, honderd procent"

20-04-2018 13:14
18

Giovanni Troupée is niet gelukkig met zijn situatie bij FC Utrecht. De twintigjarige rechtsback stond donderdagavond tegen FC Groningen (1-1) pas voor de vijfde keer dit seizoen in de basiself. Dat kan zo niet langer, vindt hij.

"Ik ben zeker niet tevreden", zegt Troupée, die afgelopen zomer nog werd gelinkt aan Feyenoord, PSV en enkele clubs uit het buitenland, tegen het Algemeen Dagblad. "Ik wil voetballen, ben nog jong. Vorig jaar heb ik alles gespeeld, dit jaar is dat er helaas niet van gekomen. Ik ben zeker niet blij met deze situatie en hoop dat het verandert."

Ondanks zijn optredens bij Jong FC Utrecht, mist Troupée ritme. "Op dit niveau voel je het wel in je benen als je wat minder minuten maakt. Daarom is het belangrijk dat ik mijn ritme weer terugkrijg en zo in de laatste vijf, tien minuten nog belangrijk kan zijn", zegt hij. Volgend seizoen wil de geboren Amsterdammer weer een basisplaats hebben. "Ik moet volgend jaar gaan spelen. Honderd procent. We gaan kijken waar het op uitkomt."