Van Bronckhorst mist één Feyenoorder voor bekerfinale: Nog even kijken

Van Bronckhorst mist één Feyenoorder voor bekerfinale: "Nog even kijken"

20-04-2018 15:50
29

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst kan zondag in de finale van de KNVB Beker niet beschikken over Jerry St. Juste. Tegenover de afwezigheid van de al langer geblesseerde verdediger, staat positief nieuws over Sam Larsson en Jean-Paul Boëtius.

Boëtius trainden vrijdag weer mee met de groep en lijken fit genoeg om te kunnen starten tegen AZ. "Nog even kijken hoe zij zaterdag reageren", houdt Van Bronckhorst op de persconferentie in Zeist, geciteerd door RTV Rijnmond, nog een slag om de arm.

De Feyenoord-coach is gewaarschuwd voor de tegenstander van zondag. "AZ is in vorm. Ze scoren makkelijk. Met twee gevaarlijke spelers voorin, die moeten wij goed bespelen. Als wij die jongens pareren, zijn we op de goede weg."

"Wij voelen ons sterk, hebben vertrouwen. Maar het is een finale. Druk is er altijd, zeker in de beker. Als je een slechte dag hebt, is het klaar. Druk hoort bij een finale. Dat hebben wij de afgelopen jaren vaker gehad, ook in de beker. Met het kampioenschap ook. Dit team is gewend om onder druk te presteren", besluit Van Bronckhorst.