'Ik probeer altijd snel de uitslagen en highlights van de Eredivisie op te zoeken'

'Ik probeer altijd snel de uitslagen en highlights van de Eredivisie op te zoeken'

20-04-2018 16:14
19

Brett Holman is zondag bovengemiddeld geïnteresseerd in de bekerfinale tussen Feyenoord en AZ. De Australiër, inmiddels 34 en speler van Brisbane Roar, speelde voor beide clubs.

Holman heeft een favoriet. "Ik denk dat AZ gaat winnen", zegt hij tegen ELF Voetbal. "Ze zijn goed in vorm, spelen prachtig voetbal en zijn nu al zeker van minstens de derde plaats in de eindrangschikking. En Ron Beton (Vlaar, zijn oude ploeggenoot bij Aston Villa, red.) is natuurlijk terug, haha."

"Door het tijdsverschil hier (in Brisbane is het acht uur later, red.) wordt het voor mij erg lastig om het duel rechtstreeks te bekijken. Maar ik als ik wakker word maandag, check ik direct de uitslag", vertelt Holman, die nog steeds op de hoogte probeert te blijven van het Nederlandse voetbal.

"Ik probeer sowieso dan altijd snel de uitslagen van de Eredivisie op te zoeken en zoek de highlights op. Voetbalprimeur.nl, livescores en voetbaltube zijn daarvoor ideaal. Ik probeer ook alle samenvattingen van de Eredivisie te bekijken. Soms kan ik hier in Australië op FOX nog een herhaling van een wedstrijd zien."