Van Bronckhorst over opvolging van oude bekende: 'Genoeg te doen bij Feyenoord'

Van Bronckhorst over opvolging van oude bekende: 'Genoeg te doen bij Feyenoord'

20-04-2018 17:08
16

Eén van de kandidaat-opvolgers voor Arsenal-manager Arsène Wenger komt uit Nederland. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst geldt absoluut niet als favoriet om in Noord-Londen aan de slag te gaan, maar de naam van de voormalig Arsenal-linksback wordt wel genoemd in Engeland.

Van Bronckhorst ziet zichzelf echter niet op korte termijn aan de slag gaan in het Emirates Stadium. "Ik ben gelukkig in Rotterdam bij Feyenoord. Er is hier nog genoeg te doen", laat hij weten aan het Algemeen Dagblad. De Feyenoord-trainer is wel een groot bewonderaar van Wenger. "Zijn trainingsmethodes pas ik nu ook toe. Dat geeft wel aan hoeveel impact die man heeft gehad op mijn carrière als speler en trainer."

Wedden

Meer odds

Van Bronckhorst speelde tussen 2001 en 2003 onder Wenger, die toen als pionier gold op het gebied van 'rustmomenten en voeding', aldus de voormalig linksback. "We deden in die tijd al aan yoga. Ik moet zeggen dat mijn twee seizoenen bij Arsenal onder Wenger mij enorm hebben geholpen in mijn loopbaan. Zij manier van coachen sprak mij aan, maar ook hoe hij voor je klaarstond als er eens iets was."

Lees ook: 'Wenger wijst gedroomde opvolger aan voor vrijgekomen Arsenal-vacature'