Lachende Zoet reageert op 'mongolen'-opmerking Derksen: Proost, Johan!

Lachende Zoet reageert op 'mongolen'-opmerking Derksen: "Proost, Johan!"

Gepubliceerd: vrijdag 20 april 2018 om 18:17vr 20-04-2018 om 18:17

PSV-doelman Jeroen Zoet heeft gereageerd op de kritiek van Johan Derksen op de kampioenshuldiging van PSV. De analyticus noemde de feestende landskampioenen in de maandagavonduitzending van Voetbal Inside "één groep mongolen die rare dingen roepen".

Zoet (links op de foto, met ploeggenoot Daniel Schwaab) ontving vrijdag van VI de Gouden Veter, de prijs voor de beste Eredivisie-speler van de week, en kwam nog even terug op de woorden van Derksen. "Ik heb wel meegekregen dat Johan het een beetje apart vond dat we stonden te brallen en te juichen", lacht de doelman. "Maar ik denk dat hij dat ook zou doen als hij kampioen zou zijn, als hij daar zou staan met een paar biertjes op." Zoet richt zich rechtstreeks tot Derksen. "Johan, proost op het kampioenschap en bedankt voor je positiviteit!"

De tienvoudig Oranje-international liet eerder deze week weten dat hij denkt aan een vertrek uit Eindhoven en herhaalt deze woorden in het VI-item. "Ik ben in vijf jaar tijd drie keer kampioen geworden met PSV. Een paar seizoenen meegemaakt, ook met Champions League. Maar het is wel het juiste moment om eens om me heen te gaan kijken."

Bekijk ook: Derksen imiteert PSV-'mongolen': "Het is echt verschrikkelijk"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws